Geberit Logo
Geberit funktioner

Geberit funktioner

Geberit DuoFresh Boy
Geberit DuoFresh Boy
Geberit DuoFresh Boy

Geberit DuoFresh lugtudsugning

Geberit DuoFresh modulet sørger for friskhed i badeværelset ved at suge ubehagelige lugte direkte i toiletskålen, inden de kan sprede sig. Lugtudsugningen tændes automatisk og slukker igen, når arbejdet er udført.

DuoFresh Stick
DuoFresh Stick
DuoFresh Stick

Indsats til Geberit DuoFresh stick

Skub betjeningspladen til siden, sæt Geberit DuoFresh stick i, skub betjeningspladen tilbage igen.

Geberit One with Sigma50 and Orientation light
Geberit One with Sigma50 and Orientation light
Geberit One with Sigma50 and Orientation light

Geberit DuoFresh med integreret orienteringslys

Et orienteringslys bagved betjeningspladen giver en behagelig belysning ved natlige toiletbesøg. Lyset styres af en nærhedssensor. Den sørger for automatisk tænd og sluk af lugtudsugning og orienteringslys og kan individualiseres med en app.

Geberit Acanto and Sigma50
Geberit Acanto and Sigma50
Geberit Acanto and Sigma50

Æstetik og funktion

Geberit sikrer stor komfort og lang holdbarhed – det hele fra bag væggen. Det eneste, der stadig kan ses, er betjeningspladen. Valget af betjeningsplade er vigtigt, da den er en del af udtrykket på badeværelset. Vælg den betjeningsplade, der passer bedst til dig og dit badeværelse, fra et stort sortiment.

Med det rektangulære udtryk giver Geberit dig mulighed for at skabe et moderne og personligt badeværelse.

Sigma21
Sigma21
Sigma21

Den perfekte form

Det er umuligt at forbedre cirkler; de kan kun omformes og flyttes rundt. Geberit betjeningsplader bruger nye fortolkninger af runde former for at tilpasse sig nutidens tendenser. Med eller uden kanter og med fint polerede hjørner, der støder harmonisk op til eller flyder ind i hinanden. Og resultatet er altid fint afrundet.

AquaClean Mera and Sigma80
AquaClean Mera and Sigma80
AquaClean Mera and Sigma80

Æstetisk hygiejne

Nye undersøgelser har vist, at færre og færre har lyst til at aktivere skyllet manuelt – i stedet ønsker de i stadig større grad skyl med berøringsfri betjening. Geberit har takket være sine elektroniske betjeningsplader med infrarøde sensorer en løsning, der opfylder dette stigende behov. Løsningen kræver, at dit toilet har en eltilslutning. Dette er dog en funktion, der alligevel er ved at være standard.

Sigma50 Individual
Sigma50 Individual
Sigma50 Individual

Skræddersyet design

Skab et badeværelse som intet andet, og et design der er helt dit eget. Gør badeværelset til dit eget med et helt individuelt udvalg af materialer eller motiver. Du kan skræddersy overfladerne på Geberit betjeningsplader Sigma21, Sigma50 og Sigma70. Overflader, der passer perfekt til dit badeværelse, eller du kan vælge dit yndlingsmotiv. Din kreativitet har ingen grænser.

Meget mere komfortabel

Uanset byggesituation kan det være det rigtige valg at bruge et fingertryk. For eksempel for at placere aktiveringen af skyl et andet sted, hvis betjeningen til toilettet skal være lille, men elegant, eller hvis brugen af en Geberit Omega indbygningscisterne med lav byggehøjde giver kontakt mellem toiletlåg og frontbetjeningen. Til disse tilfælde tilbyder Geberit forskellige fingertryk med pneumatisk teknologi, som kan placeres et hvilket som helst sted inden for en radius af 1,70 m fra indbygningscisternen.

Hvad er dit næste skridt?

Idéer til jeres badeværelse

Få tips og måder at redesigne eller opgradere dit badeværelse på. Du vælger blot dine favoritter og modtager uforpligtende en overskuelig sammenfatning. Ved behov står vores eksperter klar med rådgivning.

Lad dig inspirere nu

Udstilling af vores badeserier

Find en udstilling nær dig, vi glæder os til dit besøg!

Find showroom